Worklife balance kursus

Hjælp til dig fortrolige samtale via nlp coaching og positiv psykologi

Tilmeld dig et personligt coaching udviklingsforløb i 2019.

Kursusforløbet fokuserer på at give dig en bedre Work life balance igennem personlig coaching. Brug dine hænder i et kreativt forløb i mit galleri i København til at give slip på det, der måtte gå dig på. Når vi arbejder med uhensigtsmæssige mønstre, kan det være en hjælp at få sat tanker på igennem de kreative processer. Kurset i worklife balance kræver ingen kunstneriske forudsætninger.

Worklife balance – skab overblik i dit liv eller hverdag

I 2019 starter jeg en nyt kursus, der kombinerer det kreative med indre balance og ro. En stressfri hverdag med åben coaching dialog til dig, som kan have brug for andre at tale med en coach som redskab til at slippe fri for tanker, der kan forstyrrer dine mål i din hverdag.

Få positiv energi i din hverdag og find frem til de ressourcer, der er bedst for dig.

Som baggrund i min uddannelse som NLP Personlig Coach og med indsigt fra erhvervslivet, vil vi på kurset arbejde med forandringsprocesser, der kan give dig en fornyet indsigt til at håndtere dine udfordringer i din hverdag. Måske ønsker du at se nye muligheder? Kurset kan hjælpe dig med indsigt til at arbejde med følelser, du ønsker at forandre. Kurset giver også mulighed for at tale med de øvrige kursister, og kurset er fortroligt. Kurset tager udgangspunkt i positiv psykologi og NLP Personlig Coaching og kreativitet og farver. Vil du give give dig selv ny indsigt og se nye muligheder eller finde mere energi? Så kontakt mig gerne på tlf. 4268 0900 Tilmeld dig her: mettehansgaard@gmail.com Pris 1.500 pr. person.

 

Ekstra gratis bonus – personlig coaching til dig – fortrolig samtale

Du vil som ekstra bonus få en gratis coaching session helt privat. Kurset opstartes med et personligt coaching på ca. en time. Ligeledes afsluttes forløbet med en individuel privat coaching samtale på ca 30 minutter. Der arbejdes meget fortroligt i forløbet. kontakt Mette: mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900 Åbningstilbuds pris i januar kr. 1.500.- for 4 mødegange + individuel samtale ved opstart og afslutning.