Stress behandling 

Stress er et symptom på ubalancer i din krop og i dit sind.
Bliv stressfri ved at få din balance tilbage på sporet.
Som stresscoach vil jeg hjælpe dig, og vi kan finde redskaber til dig, så du kan beskytte dig selv mod stress. Når vi bliver stressede er det ofte et resultat af overbelastning. Det kan bl.a. skyldes at vi er utrolig flinke, og ikke får sagt fra i tide. Derfor ser vi på din egen opfattelse af situationen, og om der kan ligge noget bag dit stress mønster.

coaching-kbh.dk kontakt Mette coachingkbh@gmail.com

Personlig coaching. NLP Coach Mette.
www.coaching-kbh.dk

Pres avler stress

Forestil dig en korkprop, der lægges ned i vand. Når du presser den ned, vil flydeevnen give modstand. Korkproppen vil altid søge tilbage til overfalden. Det samme sker hvis, du presser dig selv ind i andres værdier uden at afstemme med dine egne værdier.
Derfor må du spørge dig selv, hvad er egentlig mine værdier? Hvad skal der til for, at jeg kan leve efter mine egne værdier?
Er der nogen i mit liv eller i mine omgivelser, som forhindrer mig idet?
Ofte mærker vi desværre reaktionen for sent, hvilket jeg desværre også selv har oplevelser med.

Stress balancen – Historien om det gamle egetræ
Prøv at forestil dig et smukt gammelt egetræ. Du er træet. Et træ med dybe rødder fyldt med dine værdier, ønsker og drømme til livet. På toppen af træet sidder de andres værdier – dem du forsøger at leve op til i omgivelserne. Forestil dig nu at du har kigget så længe efter de andres værdier, at du har glemt at holde fast i dine rødder. Du bliver følelsesløs, og mærker ikke længere dig selv. Derfor mærker du heller ikke at du er ved at gå ind i en stressspiral. For at mærke sig selv igen, må du erkende at du har stress. Det kan være rigtig svært. Især overfor omgivelser og arbejdsplads.

Få redskaber mod stress og giv slip på forstyrrende tanker. Brug også naturen – gå ture og få ro.

Rødderne under træet er dine værdier.

Hvis dit træs rødder mister sin adgang til sine ressourcer, afskæres du fra motivation, og i at være i en positiv flowtilstand. Dit Træ bringes i ubalance, og vil vælte, når den næste forandrings storm kommer. Når du ikke er i kontakt med dig selv, kan stress komme rullende, imens du har travlt med at efterleve alle andres værdier. Prøv derfor at kikke ned på dine fødder tag en dyb indånding og mærk efter dine værdier.
Hvad der var rigtig for dig som 20 årig, er måske ikke rigtigt nu, så må der justeres i livsbalancen.

Stress på jobbet

Faglige udfordringer der overstiger ens niveau kan skubbe til ubalancer. Det tager tid at gøre nye opgaver til en naturlig handling. Når først vi føler os sikre igen, kommer flowet tilbage. Har man for mange opgaver oven i ubalance tilstanden, opstår der stress. Nogen gange kan det også handle om, man i virkeligheden har kompetencerne, men fordi man mangler en ressource, kan det opleves som ubalance. Dermed bliver balance mellem krav og forventning stressfyldt. Lever du efter dine balancer, vil du opleve, at du mindsker stress, og du vil kunne øve dig i mindfuldnes, ro og nærvær, til at berolige dit nervesystem.

stress redskaber

Stress tanker forstyrrer din livskvalitet. Find ro, få selvtillid og selvværd. slip angst og fobier ved at slippe tankerne fri. Stress har mange skyggesider.

Indre ro og balance med mindfuldness og kreativitet

I København holder jeg et afslappende kursus i indre ro.  Det kan du bl.a. bruge, hvis du har haft stress og skal i gang igen efter en sygemelding. Du kan også bruge kurset, hvis du skal tilbage til hverdagen efter sygdom eller angst. Ofte kan det være angstprovokerende i sig selv at skulle i gang igen efter stress og angst. Derfor er dette kursus et roligt afslappende kursus som kombinere kreativitet, male og tegneøvelser med mindfuldness og indre ro. Skriv gerne til mig for at høre mere om dette kursus, som er et kursus i indre ro og balance. Find dig selv igen og få energien tilbage.

kontakt: mettehansgaard@gmail.com
Personlig coaching ved NLP Coach Mette Hansgaard. tlf. 42680900