Personlig udvikling. Få en succes strategi fagligt og personligt. Brug personlig sparring. 

Om personlig udvikling kan forandre dit liv, kan afhænge af din motivation og din viljestyrke. Det kan være enten privat årsager eller i forbindelse dit arbejde du ønsker en forandring i en mere rigtig retning. Med et personligt coaching udviklingsforløb kan du få et afklaringsforløb. Bliv skarp på dine planer og drømme. Via afklaring kan vi skitsere og synliggøre dine ønskede ændringer til mål i fremtiden. Hvor er du på vej hen i dit liv?

Hvilken personlig udvikling ønsker du?

Hvordan vil du ændre på din situation, hvis du kunne gøre det i dag?
Ville du tage toget, uden at vide, hvor toget kører hen, og overlade al styring til lokomotivføren? Nej vel?
Nogen gange må vi godt tage ansvar for vores egne følelser, drømme og handlinger. Nogen gange kræver det, at vi accepterer, at der bør ske en udvikling, og den udvikling er en rejse, der starter inde i os selv. Vil du med på en indre rejse til at finde svar på, tanker du rumsterer med, så kan du booke mig til en session med personlig coaching. Husk alle
svar findes i dig, og et afklaringsforløb tænder nyt lys over dine muligheder for at se situationer på nye måder.

Hvad koster et personligt coaching boost hos Mette?

Når du booker tid til personlig udvikling, vil du sikker gerne vide, hvad det koster dig?
En personlig session koster 750 kr. Det tager ca. 1 time. Du må gerne afsætte god tid efter til refleksion.
Derudover må du gerne spørge dig selv: Hvad vil det kræve af mig, at risikere at give slip på det gamle og få den forandring, jeg ønsker mig?
Ofte bliver vores hverdag en tryg vane. Selvom det er noget, vi ønsker at ændre, så fjerner vi os lidt fra trygheden, og vi skal derfor øve os og træne os selv i forandringen bagefter. Det får du redskaber til i forløbet. 

Har du brug for hjælp til at finde din positive motivation?

Situationer af personlig årsager som fx fyrring, stress, kærligheds problemer, sygdom, skilsmisse, kan dræne vores naturlige ressourcer. Andre gange kan vi glemme, hvorfor vi først blev motiveret til at fylde vores liv op med nogle elementer, hvor vi siden mister motivationen. Det er helt normalt, at have ønsker til forandring en gang imellem. Især når klaveret ikke spiller helt efter den melodi, du godt kan lide. Mit personlige mål er at vores hverdag bør være fuld af god energi, hvad enten vi er på arbejde eller har fri. Dine mål, hvad enten de er synlige for dig eller ej, vil jeg gerne hjælpe dig med at finde frem til. 

Personlig udvikling kan hjælpe dig med afklaring indenfor mere end blot dit arbejde. Nedenfor har jeg forsøgt at synliggøre et par eksempler. Følelsesmæssig uro skabes oftest i vores tanker.  Når vi ønsker en forandring af en følelsesmæssig tilstand, er det fordi noget ikke er helt, som det bør være. Så kan vi have godt af personlig coaching. 

Med personlig udvikling arbejder vi med at skabe den forandring i dig, som fylder hos dig lige nu.Vi vil arbejde med at se på, hvilke ressourcer der skal til for at skabe en successtrategi for den udvikling, du ønsker at arbejde med. Synliggørelse af din udfordring vil gøre, at vi kan forme nogle mål til dig. Måske er det et personligt mål. Måske har du en følelse, du gerne vil give slip på. En afhængighed du har svært ved at sige farvel til. Et ønske om at få mere selvtillid til at flytte dig. Måske skal du tilbage på arbejder efter stress, og har glemt, hvordan det føles, at føle sig sikker. Så kan vi have brug for enten støtte eller støtte til at se fremtiden med klarhed. 

Succestrategi med personlig udvikling.  

Vil du gerne bede om hjælp nu, så kan du altid stille mig spørgsmålet, om jeg kan hjælpe dig. Vi taler sammen over telefonen i ca. 15 min. Når du føler dig tryg, kan vi booke en aftale om coaching til dig. Det er altid gratis at forespørge. Husk at fortælle mig, om du ringer om kunst eller coaching, da jeg arbejder med begge dele.

Spørgsmål er, hvis du kunne vælge lige nu, hvad ønsker du at ændre i dag?
Her er nogle eksempler på personlig udvikling, og hvad coaching bl.a. kan gøre for dig.

 1. Mærker du lysten til, at der skal ske noget, men du ved ikke hvordan, du skal komme videre?
 2. Vil du tage ejerskab over din personlige udvikling nu, og selv medvirke til at bestemme dele af din fremtid? 
 3. Ønsker du at give slip på en følelse i en situation, der fylder uhensigtsmæssigt i dit liv?
 4. Er du dér, hvor du gerne vil være uddannelsesmæssigt 
 5. Du er blevet fyret og er i vildrede efter fyring
 6. Har du brug for at tale med en person, der lytter og ser din situation udefra, på en ikke dømmende måde?
 7. Føler du dig begrænset af dine følelser af ikke at være god nok, og ønsker mere selvtillid og selvværd?
 8. Føler du dig forhindret i din adfærd til at gøre det, du virkelig gerne vil ? 
 9. Ønsker du at arbejde med at bryde et mønster fx rygestop, en afhængighed eller bryde en fobi mod f.x. edderkopper?
 10. Vil du gerne føle dig mere robust i forhold til stress?
 11. Du ønsker en kæreste, men er bange for at blive afvist, og har brug for at justerer din adfærd?
 12. Du vil gerne give slip på din frygt for at…
 13. Du har brug for at træne din væremåde/ retorik eller det at gå til jobsamtale, fordi det gør dig usikker at sidde i situationen

Gå efter dine drømme mål

For at drømme kan lykkedes, må vi tro på dem. Går vi efter drømmen, bliver vi nødt til at have klarhed over, hvordan vi vil nå den. Med personlig coaching kan du få et afklaringsforløb omkring dine planer eller ønsker i fremtiden. Personlig udvikling kan styrke din tro på at du vil nå dine mål. Få redskaber til at arbejde for at din drøm vil nås. Vi har teknikker til at visualisere dine ønsker, så du kan se dig selv stå på sejrsskamlen over din drøm. Uden mål kan det være svært at vide, hvordan du kan komme i mål med at nå din drøm. Derfor kan et afklaringsforløb tænde nyt lys over dine muligheder for at se situationer på nye måder. Jeg er i gang med at skabe et nyt kursus i personlig udvikling. Vil du med på kurset så skriv til mig mettehansgaard@gmail.com og fortæl mig, hvornår på dagen det i så fald vil passe bedst, så kan jeg planlægge min uge efter behov.

Jeg træffes bl.a. i Galleri h i Rørholmsgade 6 i København 

Kontakt NLP Personglig coach og kunster Mette Hansgaard tlf. 4268 0900 sms så vender jeg tilbage. Husk at skriv om det drejer sig om coaching eller kunst, da jeg arbejder med flere job og projekter. Mettes mail er  coachingkbh@gmail.com