Mindfulness og indre ro
Book tid til at blive guidet til indre ro. Er du stresset og presser, kan det være en stor hjælp til at blive brag
ind i en afslappende tilstand af indre ro. Lær hjerne at give slip på tankestrømme, og lær at bruge din vejrtrækning til at finde roen. Du kan også prøve min film på youtupe.

Mindfulness kan skabe ro omkring dine tankefelter se min mindfulness video på youtupe

 

Mindfuldness kursus med kreativitet i København.

Vi arbejder med at opnå en indre balance igennem rolig kreative øvelser og stille musik. Mette vil guide dig til indre ro igennem med guidede visualiseringer. Vi vil også bruge redskaber som akvarel og tegneredskaber til at nogle øvelser.

Som kunstner og uddannet NLP livscoach vil jeg guide dig til mere balance på mit kursus.

Målet med indre ro kurset via kreativitet er langsomt at give dig mulighed for at få indsigt i, hvad der mon stopper din energi, og skaber en ubalance i dig. Målet er også at give dig redskaber til at finde en indre balance, så du kan tage en dag af gangen og komme videre med ønsker. Kurset er særligt velegnet til dig, der har brug for at finde vejen til ro efter en travl eller urolig periode. Kurser henvender sig også til dig, der skal i gang igen efter en periode med stress. Uro kan afhjælpes ved at finde nærvær i små øvelser, hvor du giver slip på kontrol, og får adgang til ro. Derfor bruger jeg visualiseringsøvelser og vejrtræknings meditation på kurset.

mindfuldness og ro

kunst og coaching coaching-kbh.dk

Ro og balance kursus i København

Kurset med fokus på mindfuldness og indre ro tager udgangspunkt i min egen viden og læring om stress, læring om positiv psykologi, og min uddannelse som NLP Personlig coach.  Derudover har jeg personlig erfaring med stress, som jeg har givet mig indsigt i håndtering af stress og uro, som gør, at jeg gerne vil hjælpe andre videre. Jeg har selv haft erfaring med stress. Det er super belastende at have stress, og møde andre efter at have oplevet stress. Derfor er det vigtigt at se på, hvordan vi kan skære vores hverdag til, således at vi kan cope at være til stede i nuet. Kurset vil hjælpe dig til mere ro og balance.

Vi bruger afslappende meditativ guidet afspænding, og du vil få kreative redskaber til at finde indre balance i hverdagen.

Tilmeld dig direkte på mail til mig Kontakt: coachingkbh@gmail.com
Læs mere om hvad livspersonlig coaching ellers kan gøre for dig www.coaching-kbh.dk

Giv et kursus i gave

Du kan give kurset i gave, jeg skal blot vide besked om din interesse. Vi skal minimum være 4 deltagere på kurset. Henvendelser på mettehansgaard@gmail.com datoer kommer til foråret. Gavekortet kan bruges til både kunst og coaching fra Mette Hansgaard.

Mindfuldness med kreativitet i København hos NLP coach Mette Hansgaard

Kurserne i kunst og coaching finder sted i Galleri H i København

I Galleri H i Rørholmsgade har Mette lokale. Her kan du finde kurser i både kunst og coaching. Mettes kurser beskrives individuelt afhængig af formålet. Mindfuldness med kreativitet er et fokus kursus på indre ro og balance. Særligt efter stress kan vi være sårbare og have svært ved at håndtere hverdagen. Der kan mindfuldness være en hjælp til at få sat ord på nogle af de ubalancer der skaber uro. Få ro igennem dette kursus og find dine styrker til at tage et skridt af gangen hen imod dine ønsker og mål.

Kunstterapi form med fokus på indre ro og accept. Kursus formål er at du opnår en stærkere følelse af accept og indre ro. Det gør dig mere robust.