Krop, Sind og åndmessen 2020

Mød NLP coach Mette Hansgaard. Hun er uddannet NLP Master i coaching, merkonom fra CBS og arbejder også med kunst. Helsemessen i Brøndbyhallerne til januar 2020.

Personlig udvikling kurser i københavn selvudvikling

Krop, Sind og åndmessen 2020 i Brøndbyhallerne

I weekenden 1. januar til 2. februar 2020 kan du møde mig på helsemesse i København. Messen er kendt for at have fokus på den menneskelige krop, sind og ånd. Danmarks største messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle finder sted i Brøndbyhallerne i januar 2020.

Kom til mit foredrag, Design dit drømmeliv med kreativitet og nå dine mål i hverdagen

Her holder Mette Hansgaard fordrag på messen. Det kommer til at handle om Mettes kursus i personlig udvikling. Skab dit drømmeliv vær med til at designe din fremtid.

På messen tilbyder jeg en intro coaching i på messen. til 200 kr. /pr. 20 minutter.

Alternativ messe for sundhed og helse

Messen for sundhed og helse er et oplevelsesmekka for dig som er åben finder interesse i det søgende i forhold til, hvad der kan medvirke til at støtte dig og dine med et kærligt skub videre på livets vej. På messen Krop, Sind og Ånd er også alternativ behandlere, der understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet. Så tag den åbne spirit med dig.

Jeg vil være at finde på stand 202 i Brøndbyhallerne til en snak om, hvad personlig coaching kan gøre for dig.
Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi Galleri H, hvor jeg også har kunstgalleri for kunstnere. Her er udstillinger og åbent galleri to gange om ugen. Uden for lukketid coacher jeg i galleriet, som ligger i kunstnergaden Rørholmsgade lige ved Sorte Dams Dosseringen og søerne.

Find messen her Krop Sind og Åndmessen i Brøndbyhallerne 2020

Læs mere om kurset i personlig udvikling her