Stresscoaching

Stresscoaching giver dig ro og overblik

Stress er et symptom på ubalancer i din krop og i dit sind. Når vi bliver presset i situationer der er utrygge eller nye, skal vi finde ekstra mange ressourcer i os selv. Nogen gange mangler vi sparring i opgaver på jobbet, som gør at vi bliver angste for fejl fordi vi bliver usikre på os selv. Det bliver så at sige rykket ved den indre balance, og det billede vi har af os selv som værende sikre.

Bliv stressfri ved at få din balance tilbage på sporet. Find ud af, hvorfor du ikke får sagt fra.
Kom til mig og få hjælp i dag. Som stresscoach kan jeg hjælpe dig til at finde årsager til uro og give dig redskaber til at prioriterer og sige fra. Stress er en tilstand, der tager tid at komme fri af. Kontakt Mette for stresscoaching tlf. 42680900 og book tid.

Husk hvis du er stresset, er det rigtig vigtigt at du…

 • Lytter til din krop og mærker grundigt efter – ring til din læge og få hjælp som det første.
 • Få sagt fra overfor dine omgivelser på god måde
 • Mærk efter om dét, der stresser dig, ligger foran dig – eller bag dig. Skriv det op.
 • Overveje om din opgave kan udsættes, eller om du behøver at gøre den handling lige nu?
 • Blive bedre til at mærke dine grænser – når du er kommer fri af stressen
 • Bryder du helt sammen en dag, så gå til lægen først.
  Aflys alle aftaler
  Ryst dig fri. Lyt til afslapnings musik.
  Giv dig selv omgående ro.
  Træk vejret dybt ind og pust langsomt ud mindst 10 minutter et uforstyrret sted.
 • Du kan booke privat mindfulness session hos mig. Jeg er også mindfulness instruktør.

Tilstande der udløser stress

Stressen kan udløse behovskriser og få vores indre værdier til at komme op til overfladen.
Værdier som måske ikke altid er lige synlige for os i hverdagen.

Førstehjælp mod stress

Førstehjælp mod stress

Alle mennesker oplever stress forskelligt.

Der er findes ikke en opskrift på stresshåndtering. På min blog vil jeg dog alligevel gøre et forsøg på at dele erfaringer med dig, da det kan føles meget ensomt at gå fra at have 100 bolde i luften til at skulle tage en ting af gangen. Stress kommer ofte som et chok. Folk der ikke har prøvet det, kan finde på at sige “hvorfor kunne du ikke mærke det?”

Et Stress kollaps kan komme fra den ene dag til den anden. Mange oplever at blive overvældet, når følelserne tager magten og kroppen reagere ved at fratage dig muligheden for at handle, som du plejer. Stress opleves ofte som en følelse i kroppen. Det er en langvarig opbygget følelsesmæssig reaktion i din krop, som har taget lang forberedelsestid.  Det første jeg vil fortælle dig er, at det tager måneder at komme fri af følelsen af alvorlig stress. Selv havde jeg svært ved at tro på det, og derfor deler jeg her mine erfaringer til dig.

Stress førstehjælp i fase 1

 1. Det første du gør er ikke at gå til coach, det er at gå til læge.
 2. Forsøg at indstille dig på at har stress, og at du får brug for ro og afkobling. Det kan være svært, fordi du er følelsesmæssigt i for højt gear.
 3. Undersøg om du kan få psykolog hjælp på dit arbejde. Dine omgivelser kan have svært ved at forstå dine følelser, og forstår måske ikke din situation. Måske møder du talemåden “du må også bare tage dig sammen” så vid blot, at det ikke er de rigtige at dele oplevelsen med.
 4. Prøv at blive god til at beskrive tydeligt, hvad har du brug for af hjælp fra dine omgivelser.
 5. Erkend at du nu må i gang med at fjerne så mange gøremål fra din kalender som overhoved muligt.
 6. Gør det i dag
 7. Hvis du er type, der gør alting selv, så overvej alle de mulige opgaver, du kan få andre til. Handle på nettet fx rengøringshjælp hvad der end må kunne aflaste dig lige nu.

Stress første hjælp fase 2.

Negativ stress er en overbelastning af centralnervesystemet. Stress findes i mange former. Du må arbejde dig hen imod at finde ud af, hvad der ikke fungere for dig måske ubevidst?. Det behøver ikke være mængden af opgaver på kontoret. Det kan være, du har uforløste følelser fra fortiden, der indhenter dig. Det kan være mennesker omkring dig, der påvirker dig på en måde, du ikke er herre over. Økonomisk stress hvor du har mistet overblikket over din økonomi. Følelsesmæssig stress i form af skilsmisse, uvenskab eller manglende accept og selvværd med ro i barndommen. Nogle gange ved vi det simpelthen ikke, fordi underbevidstheden har lagt et usynligt filter hen over. Når vi er stressede dømmer vi os selv hårdt. Derfor er mit tip til dig, at du skal få dig en stress dagbog. Her skriver du dine problemfyldte tanker ud, men prøv ikke at dømme dig selv.

 • Lav en dagbog. Vær omsorgsfuld og pas på dig selv. I dagbogen skriver du derfor tre positive små ord op hver dag om dig selv. I dag er jeg taknemmelig fordi…Jeg accepterer mig selv i dag…. jeg ved min krop beskytter mig lige nu ved at… Du kan også skrive det op, der gør dig glad. Jeg ved jeg er glad, når jeg mærker græsset under mine fødder. Jeg har passet på mig selv i to dage. Det er fint.
 • Arbejd med grounding af indre ro. Brug guidede meditationer fra youtupe. Gør det til en vane, især hvis du har søvnløshed eller meget uro om natten. Det tager 21 dage at bryde en vane, så giv dig selv lov til at øve at finde indre balance. Lær din krop gode sunde søvnvaner, ligesom du giver dig selv gode spisevaner. Det giver kroppen en følelse af tryghed.

Find dine daglige åndehuller – strategi 3. Når du er videre fra fase  2.

Mit tip til dig i fase to er at finde åndehuller, der kan styrke din positive energi. Det er det, der vil gøre dig robust igen.  Du kan overveje at mental træne indre ro. Det er en genvej til at finde din balance igen. Jeg er ikke enig i, at du bør ikke starte til yoga, hvis det ikke er det, du plejer at gøre. Meditation i dit hjem med fokus på vejrtrækning dagligt vil give dig mulighed for at finde kontakt til din krop igen. Du kan gøre det, når du vågner om morgenen, og inden du sover om aftenen. Din søvn er en kilde til din restitution, og via guidede meditationer på youtupe, kan du arbejde på at finde indre ro og forbedre din søvn.

Ubehag forbundet med stress

I perioden vil det blive tydeligere for dig, hvad det er, der ikke fungerer. Det er her, du begynder at skulle lægge en strategi for, hvordan vil du undgå at få tilbagefald? Du kan enten forlade den situation, du mærker der ikke fungere længere. Eller kan du, hvis du må sige dit job op eller andet ubehageligt? Overvej om hvilke dele af en situation, du har mulighed for at influere og lave om på. Tænk over, hvad kunne du tænke dig i stedet for? Den sidste mulighed er at erkende, at du er nødt til at leve med livet, som det er. Har du problemer med at mærke efter i fase 3, så må du gerne booke tid til personlig coaching i denne fase, det kan hjælpe dig til at give slip på følelser og ubehagelig tanker. Dit arbejde behøver ikke være roden til stress. Det kan også være en trigger til, at den udløses. Stressen kan også skyldes indre psykologiske årsager, eller ubevidste handlinger fra fortiden, der ikke har fået den opmærksomhed den burde.

Du kan booke afslappende privat mindfulness session hos mig, som kan virke som førstehjælp til at finde indre ro.

Personlig Coaching meditativ powernap Bølgende rejse til energi eller daglig powernap

 

kursus i mindfuldness

stress af med kreativitet og mindfuldness kursus

Stress af med kreativitet og mindfuldness kursus

Kunst kan virke beroligende på centralnervesystemet. Det kan du opleve hos Mette i kunstnergaden Rørholmsgade. Hun er nemlig både kunstner, Nlp coach og arbejder med at udvikle et nyt kursus som er baseret på kreativitet med fokus på indre ro igennem mindfuldness meditation. Mine erfaringer har jeg både via uddannelse og via egne erfaringer stress. Hvis du er stresset eller har angst, kan det være en god ide at prøve kurset hos Mette.

kursus i mindfuldness

Mindfuldness

Stress fri med kerativitet og midnfuldness

På kurset arbejder vi med at give dig energi tilbage, så du kan finde dig selv og mærke dig selv igen. At male giver følelsen af glæde, og der opstår positive flows, som virker på din indre ro og glæde.

Med kurset i indre ro og accept, opnår du en stærkere følelse af accept og indre ro. Det gør dig mere stærk og robust til at skabe indre glæde.  Igennem kreativitet øger vi adgangen til din balance.

Mette arbejder med kunst, Nlp coaching og mindfuldness, og dette kursus bruger vi kunsten som en beroligende terapi mod stress, angst og uro. Kurset holdes i galleri h ved Mettehansgaard læs mere om Mettes kunst m.m. her

 

Fortrolige samtaler

Fortrolige samtaler

Uklarhed i tanker er ofte det første tegn på, at du mangler at vende dine følelser om noget med nogen.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at afdække dine udfordringer. Igennem en kommunikativ proces skaber vi en dialog sammen, hvor vi afdækker tankerne du har på hjertet. Igennem proessen vil du få en form for klarhed, der hjælper dit ubevidst til at synliggøre dine muligheder. Coaching processen giver dig indblik i ny energi og ressourcer, som du vil få brug for til at skabe rum til nye tanker.

Coachingsamtaler er fortrolige samtaler mellem dig og mig.
Du kan læse mere på min blog om coaching

Afklaring af tanker der giver uro/ søvnløshed
Kontakt Mette direkte på coachingkbh@gmail.com Personlige henvendelse Tlf. 42680900

Det er gratis at få en indledende snak om dit problem, og helt fortrolige samtaler.

I Mit galleri i Rørholmsgade har jeg åbent, hvis du vil hilse på mig, inden du booke tid.
Husk at sig, at du gerne vil tale om coaching, for ofte står jeg og maler billeder i galleriets åbningstid. 

coaching-kbh.dk kontakt Mette coachingkbh@gmail.com

Har du drømme?

Mål og drømme – Nå dine drømme med personlig coaching

I livet er det godt at drømme. Nogle gange når vi vores drøm. Andre gange tror vi ikke på, at vi kan nå drømmen, fordi vi føler os blokeret af en negativ indre stemme. Der kan være højt til stjernerne, når vi står på jordens halvkugle, men drømme kan nås. Nogen gange bliver vi forhindrer af alle dem, vi omgiver os med. Bliver vi ved med at få kastet andres meninger ned over os, ender vi med at tro på dem, også sker det, at det begynder at gå ned af bakke med drømmen. De værdier der er andres er ikke nødvendigvis vores egne.

Gå efter din drøm

For at drømme kan lykkedes, må vi tro på dem. Det er trin 1 i at nå din drøm. Går vi efter drømmen, bliver vi nødt til at have klarhed over, hvordan vi vil nå den.
Med personlig coaching kan du få et afklaringsforløb omkring dine planer eller ønsker i fremtiden.
Via afklaring kan du få redskaber til at arbejde for at dine drømme lykkes.
Vi har teknikker til at visualisere dine ønsker, så du kan se dig selv stå på sejrsskamlen over din drøm.
Uden mål kan det være svært at vide, hvordan du kan komme i mål med at nå din drøm.
Derfor kan et afklaringsforløb tænde nyt lys over dine muligheder for at se situationer på nye måder.

Tag ansvar for din drøm og sæt dig nye mål

Det vil dog altid være dit ansvar at sætte energien ind i planen for at din drøm lykkedes, men sammen finder vi ressourcer og troen på dig selv, så du kan komme i gang. Det er der coachingen gør en forskel. Den kan få dig til at tro på dig selv. Tro kan flytte bjerge, som man siger – men det kræver hjælp af en, der tror på DIG.

Mettes blog om personlig udvikling 

Få indblik i dine skjulte muligheder

Få hjælp til at komme videre. Personlig Coaching til dig, der ønsker at give slip på en problematik og få indblik i at se nye muligheder

 • Afklaring af dine drømme 
 • Redskaber til at nå dine ønskede mål 
 • Giv slip på forhindringer igennem kreativitet og find nye ressourcer 
 • Få klarhed over dit liv via støttende samtaler igennem NLP Coaching
 • Styrk din motivation og dit overskud
 • Stressfri hverdag – opklarings samtaler omkring, hvad der giver dig stress, og få redskaber til ro
 • Job og uddannelse – hvad vil du gerne arbejde dig hen imod?
 • Styrk dit ønske til livsstilsændringer 

Personlig Coach Mette Hansgaard

Kontakt på:  coachingkbh@gmail.com – det er gratis at få en indledende snak og helt fortroligt. Personlige henvendelse Tlf. 42680900