Kurser i personlig udvikling med personlig coach Mette Hansgaard

Fokus: Vi ser på Work life Balance ift. kærlighed og familieliv, stress.

 

 

Coaching kurser i København. Kursus med fokus på din personlige udvikling ift. familie og arbejdsliv. En hektisk hverdag fører til skænderier og manglende forståelse mellem mennesker. Hvis vi ikke har samme værdier i vores forhold eller respekterer vores behov, så mistrives vi. Nogle gange må vi give afkald på noget, for at bevare det vi har. Andre gange må vi give slip på nogle interesser i en periode, fordi det giver konflikter.  Begge dele kan gøre lidt ondt i maven.

Kursus i coaching holdes tæt ved Nørreport. I Mettes Galleri H, er holdes kurser i kunst og coaching.

Følg min Instagram profiler her:
@mettehansgaardlifecoaching #Livscoach Mette Hansgaard og følg min kunst her @arbymettehansgaard

Tilmeld dig et personligt coaching udviklingsforløb i 2019

Spørgsmål om personlig coaching kan sendes til mig på sms. Jeg besvarer, så snart det er muligt. :  )

Få positiv energi i din hverdag og find frem til de ressourcer, der er bedst for dig.

Som baggrund i min uddannelse som NLP Personlig Coach og med indsigt fra erhvervslivet, vil vi på kurset arbejde med forandringsprocesser, der kan give dig en fornyet indsigt til at håndtere dine udfordringer i din hverdag. Måske ønsker du at se nye muligheder? Kurset kan hjælpe dig med indsigt til at arbejde med følelser, du ønsker at forandre. Kurset giver også mulighed for at tale med de øvrige kursister, og kurset er fortroligt.

Kurset tager udgangspunkt i positiv psykologi og NLP Personlig Coaching og kreativitet og farver. Vil du give dig selv ny indsigt og se nye muligheder eller finde mere energi? Så kontakt mig gerne på tlf. 4268 0900
Tilmeld dig et af mine kurser her mettehansgaard@gmail.com. Du skal først betale, når jeg ved det bliver oprettet.

Livsbalance og styrke forløb igennem kunst og coaching.

Kursusforløbet fokuserer på at give dig en bedre livsbalance igennem personlig coaching. Brug bl.a. dine hænder i et kreativt forløb i mit galleri i København til at give slip på det, der måtte gå dig på. Når vi arbejder med forandring og  mønsterbrydning, kan det være en hjælp at få sat tanker på igennem de kreative processer. Der er ingen forudsætninger til dine kunstneriske evner i øvrigt, men vi arbejder også med kreativitet og tegner ting, som en del af forløbet.

Nyt kursus med kunst og coaching – indre ro med mindfuldness tilgang.

I 2019 starter jeg en nyt kursus, der kombinerer det kreative med indre balance og ro. Med indre ro kan du arbejde dig hen imod en stressfri hverdag med åben coaching dialog til dig, som kan have brug for andre at tale med en coach som redskab til at slippe fri for tanker, der kan forstyrrer dine mål i din hverdag. Kurser rummer kreativitet, indre mentale rejser med meditations rejse, guide til at tegne til rolig musik.

 

Ekstra gratis bonus – personlig coaching til dig – fortrolig samtale

Du vil som ekstra bonus få en gratis coaching session helt privat. Kurset opstartes med et personligt coaching på ca. en time. Ligeledes afsluttes forløbet med en individuel privat coaching samtale på ca 30 minutter. Der arbejdes meget fortroligt i forløbet. kontakt Mette: mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900

(Bemærk at NLP coaching ikke er terapeutisk forløb)