Kom med på kurser i personlig udvikling med personlig coach Mette Hansgaard. Næste gang 4. januar 2020. Super boost til dig, der vil videre og nå nye mål.

Jeg holder kurser i løfte dit liv til et andet niveau, hvor du får mulighed for at arbejde med dig selv på den lange bane. Du vil få en dybere selvrespekt, selvindsigt og et selvtillidsboost med på rejsen. Du vil på kurset få redskaber til at få styr på tanke uro, der kan være søvnforstyrrende. Vi arbejder med livets nøgleområder, og skaber en plan sammen på kurset. Din plan kan du efter kurset læne dig op af som et sikkerhedsanker, der giver dig ro og retning. Planen kan bruges både på arbejdet eller i dit private liv.
Der er vigtigt for dig, for at du kan nå de ønskemål, du har i hjertet. Kurset kan du bruge resten af livet.  Læs mere her design det liv du drømmer om (Der er begrænsede pladser)

Jeg holder af hverdagen, men hvad drømmer du om, at den ellers kunne indeholde?

Alle mennesker har drømme, og jeg vil gerne give dig mulighed for at vise dig vejen til nye måder at gribe dagen, så du med respekt for dig selv, kan  arbejde for at nå dine drømmemål til, hvordan skal din hverdag være i fremtiden?

Det vil du få ud af kurset hos Mette Hansgaard

  1. Nå mål i livet, du drømmer om
  2. Lær at blive bevidst om at omsætte dine drømme til virkelighed
  3. Få personlig coaching undervejs. Det giver dig retning, der giver ro.
  4.  Bryd med tanker, der forstyrrer dig på rejsen. (Styrk dig med et selvtillidsboost, bryd med ensomhedsfølelse, øg din handlekraft. Skab dig en ny retning.)
  • Har du nogensinde sat dig et mål, og ikke nået det?
  • Har du nogensinde tænkt, det med at drømme om noget, det kommer alligevel ikke til at ske for mig…det er noget andre gør
  • Det er jeg ikke god nok til at kunne… fordi nogen (indsæt din egen årsag) engang har pillet min selvtillid fra hinanden  i en bevidst eller ubevidst handling.

Boost af selvtillid. Handlekraft. motivation. energiboost, nå dine mål lær hvordan på Mettes udviklings kursus i personlig udvikling. Mette er master i NLP coaching, og har brugt de sidste to år på at blive god coach. Mette har meget livserfaring og har erfaring fra mange roller i samfundet. Derudover arbejder hun med billedkunst og kreativitet. 

 

Coaching kurser i København. Kursus med fokus på din personlige udvikling ift. familie og arbejdsliv.

En hektisk hverdag fører til skænderier og manglende forståelse mellem mennesker. Hvis vi ikke har samme værdier i vores forhold eller respekterer vores behov, så mistrives vi. Nogle gange må vi give afkald på noget, for at bevare det vi har. Andre gange må vi give slip på nogle interesser i en periode, fordi det giver konflikter.  Begge dele kan gøre lidt ondt i maven, fordi vi vil livets muligheder. Savner du et sted at finde ro på tanker om livet, så book en coaching session hos Mette. Tlf. 4268 0900.

Kursus i coaching holdes tæt ved Nørreport. I Mettes Galleri H, er holdes kurser i kunst og coaching.

Fokus: Mette coacher i balancen mellem arbejde og fritid, work life Balance ift. kærlighed og familieliv, afstresningsteknik, personlig målsætning, karrierecoaching. HNLP hypnose i mild form.

Følg min Instagram profiler her:
@mettehansgaard #Livscoach Mette Hansgaard og følg min kunst her @gallerihansgaard

Tilmeld dig et personligt coaching udviklingsforløb, det er et godt kursus.

Spørgsmål om personlig coaching kan sendes til mig på sms. Jeg besvarer, så snart det er muligt. :  )

Få positiv energi i din hverdag og find frem til de ressourcer, der er bedst for dig.

Som baggrund i min uddannelse som NLP Personlig Coach og NLP Master, og med indsigt fra erhvervslivet, vil vi på kurset arbejde med forandringsprocesser, der kan give dig en fornyet indsigt til at håndtere dine udfordringer i din hverdag. Måske ønsker du at se nye muligheder? Kurset kan hjælpe dig med indsigt til at arbejde med følelser, du ønsker at forandre. Kurset giver også mulighed for at tale med de øvrige kursister, og kurset er fortroligt.

Kurset tager udgangspunkt i positiv psykologi og NLP Personlig Coaching og kreativitet og farver.
Vil du give dig selv ny indsigt og se nye muligheder eller finde mere energi? Så kontakt mig gerne på tlf. 4268 0900

Livsbalance og styrke forløb igennem kunst og coaching.

Kursusforløbet fokuserer på at give dig en bedre livsbalance igennem personlig coaching. Brug bl.a. dine hænder i et kreativt forløb i mit galleri i København til at give slip på det, der måtte gå dig på. Når vi arbejder med forandring og  mønsterbrydning, kan det være en hjælp at få sat tanker på igennem de kreative processer. Der er ingen forudsætninger til dine kunstneriske evner i øvrigt, men vi arbejder også med kreativitet og tegner ting, som en del af forløbet.

Nyt kursus med kunst og coaching – indre ro med mindfuldness tilgang.

I 2019 starter jeg en nyt kursus, der kombinerer det kreative med indre balance og ro. Med indre ro kan du arbejde dig hen imod en stressfri hverdag med åben coaching dialog til dig, som kan have brug for andre at tale med en coach som redskab til at slippe fri for tanker, der kan forstyrrer dine mål i din hverdag. Kurser rummer kreativitet, indre mentale rejser med meditations rejse, guide til at tegne til rolig musik.

 

Ekstra gratis bonus – personlig coaching til dig – fortrolig samtale

Du vil som ekstra bonus få en gratis coaching session helt privat. Kurset opstartes med et personligt coaching på ca. en time. Ligeledes afsluttes forløbet med en individuel privat coaching samtale på ca 30 minutter. Der arbejdes meget fortroligt i forløbet. kontakt Mette: mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900

(Bemærk at NLP coaching ikke er terapeutisk forløb)