Kurser i kunst og coaching

Kurser i kunst og coaching
Nyt mindfuldness kursus i København. Forår 2019.

Kurser i kunst og coaching hos Mette. Du kan bruge mindfuldness mod stress – Få fokus på ro med et fokus forløb. Selv bruger jeg maleriet som giver mig indre ro.

Mindfuldness kursus i København med fokus på dig. Vi arbejder med at opnå en indre balance igennem rolig afslappende musik og via redskaber fra Mettes kreative værktøjskasse.

Som kunstner og uddannet NLP livscoach vil jeg guide dig igennem foråret. Målet med mindfuldness kurset er langsomt at give dig mulighed for at få indsigt i, hvad der mon stopper din energi, og skaber en ubalance i dig. Målet er også at give dig redskaber til at finde en indre balance, så du kan tage en dag af gangen og komme videre med ønsker.

mindfuldness og ro
kunst og coaching coaching-kbh.dk

Ro og balance efter stress og utryghed

Kurset tager udgangspunkt i min indsigt i læring om positiv psykologi, og min uddannelse som NLP Personlig coach.  Derudover har jeg personlig erfaring med stress, som jeg har givet mig indsigt i håndtering af stress og uro, som gør, at jeg gerne vil hjælpe andre videre. Vi bruger afslappende meditativ guidet afspænding, og du vil få kreative redskaber til at finde indre balance i hverdagen.

Tilmeld dig direkte på mail til mig Kontakt: mettehansgaard@gmail.com
Læs mere om hvad livspersonlig coaching ellers kan gøre for dig www.coaching-kbh.dk

Kursus i julegave?

Du kan give kurset i julegave, jeg skal blot vide besked om din interesse samt dag. Vi skal minimum være 4 deltagere på kurset. Henvendelser på mettehansgaard@gmail.com datoer kommer til foråret!

Mindfuldness med kreativitet i København hos NLP coach Mette Hansgaard

Kurserne i kunst og coaching finder sted i København

I Galleri H i Rørholmsgade har Mette lokale. Her kan du finde kurser i både kunst og coaching. Mettes kurser beskrives individuelt afhængig af formålet. Mindfuldness med kreativitet er et fokus kursus på indre ro og balance. Særligt efter stress kan vi være sårbare og have svært ved at håndtere hverdagen. Der kan mindfuldness være en hjælp til at få sat ord på nogle af de ubalancer der skaber uro. Få ro igennem dette kursus og find dine styrker til at tage et skridt af gangen hen imod dine ønsker og mål.