Kunstterapi weekendkursus eller hverdage i 2020. Prøv en introduktions dag i foråret 2020.

Kunstterapi kan være en vej til indre ro og klarhed med kreativitet og samtaler.

Måned: Fra februar til april holder jeg introduktion i kunstterapi, hvor du kan deltage pr. gang. Du skal dog tilmelde dig senest 7 dage i forvejen af hensyn til kursus planlægning og afholdelse.

Datoer hvor du kan komme og prøve kunstterapi pr. gang. pris 500 kr. 
søndag den 8. marts er en kl. 9:30 – 11:30. Introduktions til kunstterapi.
Kunstterapi introduktion fredag den 20. marts kl. 16-18.
Kunstterapi introduktion fredag den 3. april 2020 kl. 16:00 – 18:00
Kunstterapi introduktion torsdag den 16. april kl. 18:00 – 20:00

Kurset fra februar til april i foråret 2020 en mulighed for at få en introduktion til kunstterapi. Vil du med på det store forløb, som finder sted fra den 11. 18. 25. 2. juni og den 9. juli 2020, så kan du tilmelde dig til Mette på metteskunst@gmail.com tlf. 42680900. Betaling påkrævet inden fremmøde.

Tidsrum: 2 timer inkl. lille pause.

Pris: Kunstterapi pris pr. gang. 500 kr. Tilmelding skal ske 7 dage inden med forudbetaling.

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Underviser: Mette Hansgaard. NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.

Kontakt og tilmelding: coachingkbh@gmail.com eller metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Forespørgsler er altid gratis, men tilmelding er bindende af hensyn til holdets oprettelse. Ønsker du at rekvirerer et kursusprogram, så skriv lidt om dine ønsker og få tilsendt et program. Du kan også få mit nyhedsbrev.

Max antal pladser 8. Materialer og kaffe og the er inkluderet i prisen.

Kunstterapi forløb fra den 11. Juni måned 2020. 5 gange a 2 timer. Torsdag aften.

Har du det svært med tanke uro og ønsker mere ro, kan et forløb være ganske givende for krop og sjæl. Vi bruger kreative tankeforløb til at reflektere og finde svar. I forløbet arbejder vi også med indre healende ro. Det minder måske om mindfulness men giver noget andet også. Vi bruger kreative redskaber i processen med kunstterapi. På dette kursus vil du få mulighed for at møde dig selv med venlighed og omsorg. Få mere selvrespekt og styrk dit selvværd, og i samtalen med holdets deltagere, vil du måske få løst nogle knuder, du går med for dig selv.

På holdet, har dem der deltager, tavshedspligt.

Sommerkursus i juni

Vil du med på det store forløb, som finder sted fra den 11. 18. 25. 2. juni og den 9. juli 2020, så kan du tilmelde dig til Mette på metteskunst@gmail.com tlf. 42680900. Betaling påkrævet inden fremmøde.

Sted: Galleri H. ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.
Se galleriets udstilling her. Dem kan du nemlig også besøge.

Tilmelding til metteskunst@gmail.com

Tidspunkt kl. 18:00 – 20:00 (Den første torsdag i mrd. fra kl. 19:00)

Tlf. 42680900

Private sessions kan også ske til Mette. Kontakt mig gerne.

Tanker om minder og dårlige minder kan stå i vejen for vores fremtid. Selvom vi har det godt, kan negative oplevelser komme retur som en boomerang. Det kan ofte være mennesker i vores omgivelser der påvirker tankerne. Igennem kunstterapi kan du komme i kontakt med dig selv. se mere om kunstterapi hos Mette

Praktiserende kunstterapi

Ønsker du, at bruge kunsten som et middel til at komme i kontakt med dig selv?

Kunstterapi er en kreativ tilgang til at arbejde med krop og helhed i det menneskelige sind. Kunstterapi er en metode til at finde ny motivation til livet. I kunstterapi arbejder vi med billedkunst. Vi bruger billedkunsten både ekspressivt og analyserende. Vi maler og arbejder med billeder. Billederne hjælper dig til at komme i kontakt med andre sider af dig selv. På kurser arbejder vi bl.a. med akvarel på papir. Sanseøvelser med at mærke kroppen. Kropsnærværs bevidsthedsøvelser med mild mindfulness. Det handler ikke så meget om at male det perfekte maleri. Mere end proces til at forløse energifelter og søge redskaber til balance.

Kunstterapi giver dig mulighed for at arbejde med kreative processer. Du behøver ikke kunne tegne og male.

I kunstterapi forløbet arbejder vi også med at styrke din selvtillid og tro på dig selv. Via kreativitet kan du komme i kontakte med tanker om dig selv, hvor du kan komme til at få støtte i en proces, der vil give dig mere selvkærlighed og selvrespekt.

Det kreative univers åbner dit hjerte for at se, hvordan du kan komme i kontakt med følelser, der splitter dit indre rum. I dette rum vil vi have samtaler om de følelser, der har brændt sig fast i dig, og vi vil arbejde på, at du kan give slip på præcis det, der fylder hos dig.

Kunstterapi bruges til at styrke dig i, at genfinde energi i dit selv.

Du vil blive støttet i en process, hvor vi arbejder med at se nye muligheder, og få adgang til den indre kraft, der vil guide dig hen imod at kunne se nye muligheder og få mere adgang til at leve livet, som du er. Kunstterapi er en proces. Et forløb der giver dig tools på vejen i livet. Det giver dig noget at støtte dig op af, når det hele brænder lidt på i hverdagen.

Baggrund

Jeg hedder Mette Hansgaard er både kunstner, NLP Master i personlig udvikling og Mindfulness instruktør. Jeg har sammensat kurset ud fra mine læring på tværs af de områder, jeg har erfaring med, kan hjælpe mennesker.

Her kan du se min kunst

Her kan du læse mere om coaching

Her kan du prøve mindfulness derhjemme i trygge ramme

coaching københavn personlig udvikling