Kunstterapi i december 2019

Dette kursus er målrettet dem der rammes af vintermørke og tankemylder.

Fokus på indre ro og få kontakt med tanker og følelser.

Måned: December 2019 januar 2020

Datoer: 5, 12, 19. december 2019 og 9, 16 januar 2020.

Dag: Torsdag

Tidspunkt: kl.12:00 – 14:30  2,5 timer inkl. 2 gange 10 min. pause efter behov.

Pris: Kunstterapi Pris 3.800 / Tilbud 2500 Få rabatten ved tilmeldingsfrist inden 24. 11 2019.

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Underviser: Mette Hansgaard NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.

Kontakt og tilmelding: coachingkbh@gmail.com eller metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Forespørgsler er altid gratis, men tilmelding er bindende af hensyn til holdets oprettelse. Ønsker du at rekvirerer et kursusprogram, så skriv lidt om dine ønsker og få tilsendt et program. Du kan også få mit nyhedsbrev.

Max antal pladser 8. Materialer og kaffe og the er inkluderet i prisen.

Tanker om minder og dårlige minder kan stå i vejen for vores fremtid. Selvom vi har det godt, kan negative oplevelser komme retur som en boomerang. Det kan ofte være mennesker i vores omgivelser der påvirker tankerne. Igennem kunstterapi kan du komme i kontakt med dig selv. se mere om kunstterapi hos Mette

Kunstterapi weekendkursus 2020

Kunstterapi – en vej til indre ro og klarhed med kreativitet og samtaler

Måned: 22.Februar til 21. marts 2020

Datoer: Lørdag den 22, 29 februar og søndag den 8, 15, 21. marts 2020

Dag: 3 lørdage og 2 søndage

Tidspunkt: kl. 9:00 – 11:30 2,5 timer inkl. 2 gange 10 min. pause efter behov.

Pris: Kunstterapi Pris 3.800 inkl. materialer

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Underviser: Mette Hansgaard. NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.

Kontakt og tilmelding: coachingkbh@gmail.com eller metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Forespørgsler er altid gratis, men tilmelding er bindende af hensyn til holdets oprettelse. Ønsker du at rekvirerer et kursusprogram, så skriv lidt om dine ønsker og få tilsendt et program. Du kan også få mit nyhedsbrev.

Max antal pladser 8. Materialer og kaffe og the er inkluderet i prisen.

Praktiserende kunstterapi

Ønsker du, at bruge kunsten som et middel til at komme i kontakt med dig selv?

Kunstterapi er en kreativ tilgang til at arbejde med krop og helhed i det menneskelige sind. Kunstterapi er en metode til at finde ny motivation til livet. I kunstterapi arbejder vi med billedkunst. Vi bruger billedkunsten både ekspressivt og analyserende. Vi maler og arbejder med billeder. Billederne hjælper dig til at komme i kontakt med andre sider af dig selv. På kurser arbejder vi bl.a. med akvarel på papir. Sanseøvelser med at mærke kroppen. Kropsnærværs bevidsthedsøvelser med mild mindfulness. Det handler ikke så meget om at male det perfekte maleri. Mere end proces til at forløse energifelter og søge redskaber til balance.

Kunstterapi giver dig mulighed for at arbejde med kreative processer. Du behøver ikke kunne tegne og male.

I kunstterapi forløbet arbejder vi også med at styrke din selvtillid og tro på dig selv. Via kreativitet kan du komme i kontakte med tanker om dig selv, hvor du kan komme til at få støtte i en proces, der vil give dig mere selvkærlighed og selvrespekt.

Det kreative univers åbner dit hjerte for at se, hvordan du kan komme i kontakt med følelser, der splitter dit indre rum. I dette rum vil vi have samtaler om de følelser, der har brændt sig fast i dig, og vi vil arbejde på, at du kan give slip på præcis det, der fylder hos dig.

Kunstterapi bruges til at styrke dig i, at genfinde energi i dit selv.

Du vil blive støttet i en process, hvor vi arbejder med at se nye muligheder, og få adgang til den indre kraft, der vil guide dig hen imod at kunne se nye muligheder og få mere adgang til at leve livet, som du er. Kunstterapi er en proces. Et forløb der giver dig tools på vejen i livet. Det giver dig noget at støtte dig op af, når det hele brænder lidt på i hverdagen.

Baggrund

Jeg hedder Mette Hansgaard er både kunstner, NLP Master i personlig udvikling og Mindfulness instruktør. Jeg har sammensat kurset ud fra mine læring på tværs af de områder, jeg har erfaring med, kan hjælpe mennesker.

Her kan du se min kunst

Her kan du læse mere om coaching

Her kan du prøve mindfulness derhjemme i trygge ramme