Om coaching

NLP Coaching

Det kan coaching-kbh gøre for dig. Coaching bruges til at hjælpe dig med forandringsprocesser, afklaring, ønsker om at bryde mønstrer eller til at nå dine mål.

Nå dine mål – NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900

Positiv tænkning med personlig coaching

I Coaching arbejder jeg med positiv tænkning, visualisering af succes og fokus på tankemønstre. For dig betyder det, at du på kort sigt kan få afklaring og resultater, som terapi ikke nødvendigvis kan give dig. Alligevel har Coaching ofte en terapeutisk effekt, som jo for nogle, kan være en sidegevinst.  NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900

Eksempler på problemløsning for dig.

 

  • Uddannelsesvalg
  • Præstations/angst
  • Job og karriere
  • Personlig udvikling
  • Samtaleforløb
  • Afklaring af dine mål i livet
  • Fobi og traumebehandling via samtaler og NLP teknikker
  • Identifikation og opklaring i forhold til indre følelser
  • Stresscoaching forløb på 5-7 gange efter dit behov

Nå dine mål – succes coaching

En enkelt coaching session kan give dig rum til at tænke nye tanker, som kan virke uoverkommelige alene. Coaching forløb kan give dig et personligt udviklingsforløb over fx 3 måneder. Dette bruges ved mønsterbrydning. Du kan få støtte til et afklarings forløb, hvor vi bryder forhindringer ved vær session. Derfra arbejder vi på din drømmeplan. Du vil have kontakt til mig, som din personlige coach til at følge din udvikling. Din plan vil fokusere på dit hovedmål, og via delmål fokuseres en plan for din succes sammen med dig. Lev som du vil.

Hvad er målet med coaching?

Når jeg coacher med min gode energi, oplever jeg, at se folk gå fra en rigtig grå trist følelse af uklarhed, til at hverdagen pludselig bliver klar i farverne for dem i hverdagen. Det er målet med coachingen, at du finder dine styrker.

Find dine styrker – Mærk dig selv med personlig coaching

Studie coaching Studievalg i livet kan være angst provokerende og grænseoverskridende. Derfor kan det virke hårdt at skulle vælge uddannelse, hvis man ikke er klar. Jo mere press der er, jo værre bliver angsten. I coaching arbejder vi med teknikker, hvor man kommer til at mærke sine egne behov. Coachen kan aldrig tage valget for dig, men via spørgeteknik kan vi indkredse dine drømme og livsværdier. I coaching kan vi også arbejde med præstationsangst, fobier og traume/ oplevelser.

NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900
NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900

Giv slip på negative mønstre eller blokeringer fx fobier eller traumer Traumer og fobier kan være opstået på et tidspunkt i dit liv. Det behøver ikke være overvældende situationer. Faktisk kan små hændelser have påvirket din underbevidsthed til, at du føler angst. Det svarer lidt til, at din telefon har fået forkert styresystem, og hver gang du vil tænde for den, slukker den. Det kan blokerer din intention om at leve livet, som du vil. Måske er du begrænset af et traume eller en fobi i din hverdag, der giver dig en følelse, du ikke ønsker skal være i dit liv længere. Du kan via samtaler med mig slippe dine fobier elle traumer fri ved, at vi flytter dit fokus.

Tilbud i 2017 – 300.- weekend og aften. Tlf. 42680900

Vær god ved dig selv og kom videre. Brug 2 timer af dit liv på at mødes med mig over to gange. Ring gratis og afklar om det er noget for dig. Jeg hedder Mette og har Tlf. 42680900. Start tilbud i resten af 2017 pr. telefon eller ved aftale 450.- Første session tager 1 time. Derudover er det inklusiv ca. 30 minutters opfølgning på telefon 14 dage efter første session. (i alt 2 timer).

Coaching pr. telefin er muligt, hvor det passer dig
Coaching personligt eller fagligt.
Kontakten er  dybt fortroligt. Tlf. 42680900 coachingkbh@gmail.com