Om coaching

NLP Coaching

Det kan coaching-kbh gøre for dig. Coaching bruges til at hjælpe dig med forandringsprocesser, afklaring, ønsker om at bryde mønstrer eller til at nå dine mål. Coachen kommer aldrig til at tage valg for dig, men via samtalen får du nye redskaber til at se nye løsningsmuligheder. Du vil få mulighed for at komme i kontakt med dine styrker og indre værdier.

Positiv tænkning med personlig coaching

I Coaching arbejder jeg med positiv tænkning, visualisering af succes og fokus på tankemønstre. For dig betyder det, at du kan få afklaring og redskaber, som kan hjælpe dig med at nå resultater. NLP coaching er ikke terapi, men en coaching session kan give dig nogle andre oplevelser og redskaber til at frigøre indre energi og ressourcer i hverdagen. NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900

Eksempler på problematikker coaching kan hjælpe dig med

  • Se nye muligheder med situationsbestemt coaching
  • Personlig udvikling til dig – se problematik med friske øjne
  • Afklaring af dine mål på livets vej
  • Uddannelsesvalg
  • Job muligheds afklaring
  • Samtaleforløb ift. med fobier etc.
  • Identifikation og opklaring i forhold til indre følelsesmæssige forhindringer
  • Boost dig selv

Nå dine mål – succes coaching

En enkelt coaching session kan give dig rum til at tænke nye tanker, som kan virke uoverkommelige alene. Coaching forløb kan give dig et personligt udviklingsforløb over fx 3 måneder. Dette bruges ved mønsterbrydning. Du kan få støtte til et afklarings forløb, hvor vi bryder forhindringer ved vær session. Derfra arbejder vi på din drømmeplan. Du vil have kontakt til mig, som din personlige coach til at følge din udvikling. Din plan vil fokusere på dit hovedmål, og via delmål fokuseres en plan for din succes sammen med dig. Lev som du vil.

Hvad er målet med coaching?

Når jeg coacher med min gode energi, oplever jeg, at se folk gå fra en rigtig grå trist følelse af uklarhed, til at hverdagen pludselig bliver klar i farverne for dem i hverdagen. Det er målet med coachingen, at du finder dine styrker.

Find dine styrker – Mærk dig selv med personlig coaching

Studie coaching Studievalg i livet kan være angst provokerende og grænseoverskridende. Derfor kan det virke hårdt at skulle vælge uddannelse, hvis man ikke er klar. Jo mere press der er, jo værre bliver angsten. I coaching arbejder vi med teknikker, hvor man kommer til at mærke sine egne behov og styrke selvtillid i situationer. Fx hvis du har eksamensangst eller lign. Coachen kan aldrig tage valget for dig, men via spørgeteknik kan vi indkredse dine drømme og livsværdier.

NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov. tlf. 42680900
NLP Coach Mette. Personlige forløb tilpasses til dit behov.

Coaching kan bruges som redskab til at slippe på negative mønstre eller blokeringer fx fobier eller traumer.

Traumer og fobier kan være opstået på et tidspunkt i dit liv. Det behøver ikke være overvældende situationer. Faktisk kan små hændelser have påvirket din underbevidsthed til, at du føler angst eller uro. Det svarer lidt til, at din telefon har fået forkert styresystem, og hver gang du vil tænde for den, slukker den. Det kan blokerer din intention om at leve livet, som du vil. Måske er du begrænset af et traume eller en fobi i din hverdag, der giver dig en følelse, du ikke ønsker skal være i dit liv længere. Du kan igennem NLP coaching teknikker dæmpe disse følelser ved at få hjælp til at flytte dit fokus.

Hvis dit traume er meget voldsomt, vil jeg gerne anbefale, at du går til din læge og overvejer at bruge en psykolog eller psykoterapeut, som du føler dig tryg ved at bruge.

Tilbud i 2019 weekend og aften. Tlf. 42680900/ 500 kr. pr. session.

Brug 2 timer af dit liv på at mødes med mig over to gange. Ring gratis og afklar om det er noget for dig. Jeg hedder Mette og har Tlf. 42680900. Første session tager 1 time. Derudover er det inklusiv ca. 30 minutters opfølgning på telefon 14 dage efter første session. (i alt ca 2 timer).

Coaching pr. telefin er muligt, hvor det passer dig
Kontakten er fortroligt. Tlf. 42680900 Husk at skrive vedr. coaching _ emne vedr. beskriv overordnet emnet…