Kontakt Mette

Coaching i København K.

Hjælp til dig fortrolige samtale via NLP coaching, og positiv psykologi og med respekt for dig.

Kontakt Personlig livscoach Mette Hansgaard.

Kontakt via sms til tlf. 4268 0900
Jeg bruger altid forberedelses tid, inden jeg coacher en person, for at tune mig ind på præcis din situation.
København Personlig livscoaching
Personlig udvikling og samtaler i København

Coaching i København efter almindelig arbejdstid. Book tid i Galleri H, hvor Mette også arbejder med kunst og udstillinger.  Besøg Galleri H. 

Åbningstid for telefoncoaching i Danmark

Telefoncoaching kan foregå på telefon i hele Danmark eller ved mødested i København.
Første session tager 1-1.1/2 time på telefon. Anden session tager ca.30 minutter og er en opfølgningssession pr. telefon. Telefoncoaching er ligeså effektfuldt, som et personligt møde.

Positiv tænkning med NLP personlig coaching

I NLP Personlig coaching arbejder vi med positiv tænkning, visualisering af succes og fokus på tankemønstre.
For dig betyder det, at du på kort sigt kan få afklaring og resultater, som terapi ikke kan give dig. Få ny energi og nye muligheder med coaching. Efter en coachingsession kan du se nye muligheder. Vid at du har en plan, og have en kontakt, som din personlige coach til at følge din udvikling. Din plan vil fokusere på dit hovedmål, og via delmål fokuseres en plan for din succes sammen med dig. Alle samtaler er fortrolige.

Workshop i personlig udvikling

Prøv en kreative workshop i mit galleri i København fra 2019. Via sanserne arbejder vi med farver, kreativitet og mønstre til at imødekomme årsagen til det, du nu har behov for at arbejde med. Det kan være karriereveje, livskriser, traumatiserende oplevelser eller fobier, der blokerer dig fra at have en god hverdag. Kurserne vil først starte op i 2019. skriv til mig hvis det kunne være noget for dig.