Coaching i København ved Mette Hansgaard.

Mettes samtaler giver indre ro og er problemløsende samtaler

Samtaler til indre ro, der giver ny indsigt. Jeg bruger NLP samtaler og mild hypnose. Mine samtaler er problemløsende samtaler. Du vil bagefter få en oplevelse af, at noget har flyttet sig, og at dét du søger ro på, bliver mere tydeligt. Nogle oplever, at “problemet” går i opløsning, så det ikke længere føles som et problem.

Kontakt Mette for coaching i København

Det kan være grænseoverskridende at kontakte nogen, man ikke kender, derfor beskrives her, hvordan du booker tid. Ingen problemer er for små eller for store, hvis de er et problem i din verden.

Kontakt Mette Hansgaard SMS i første omgang til tlf. 4268 0900.
Beskriv kort at du henvender dig om en coaching samtale, så ringer jeg dig op.
Den første samtale er gratis, og er en intro til personlig coaching. Det tager ca 10. minutter.
Alle samtaler er fortrolige.

Herefter bookes en tid til dig en dag enten over telefonen eller ved personligt møde.
Sted: Galleri H, Rørholmsgade 6. kld.tv. Kbh.
Jeg bruger altid forberedelses tid, inden jeg coacher en person, for at tune mig ind på præcis din situation.

Åbningstiderne giver dig et billed af, hvornår du kan booke tider på SMS.

Du kan booke på telefoncoaching. Eller personligt møde enten i Dragør på Kålmarken eller i København.

Pris: 750 kr. for 1 time. Booking på tlf. 42680900. Tiderne er vejledede

Mandag coaching tider 9:00 – 15:00
Tirsdag Telefoncoaching aften til kl. 21
Onsdag Telefoncoaching aftentider 19 – 21
Torsdag 8:00 – 15:00
Fredag aften ekstra tillæg på 350 kr. 19 – 21
Lørdag 11 – 15 efter aftale. Møde eller telefoncoaching

Hej, her er nogle udtagelser om min coaching fra klienter med tilladelse

“Mette er en meget dygtig coach, som jeg varmt vil anbefale til alle, der går rundt med personlige problemer, som de ikke kan se sig selv ud af.

Jeg var meget langt nede grundet en person, der gennem lang tid har opført sig meget ubehageligt overfor mig. Jeg nåede helt derud, hvor jeg ikke så nogen anden mulighed end at opgive at komme det sted, som jeg ellers var rigtig glad for, bare for at undgå at skulle se den person igen.

Mette har på kort tid formået at genopbygge mig og give mig de rette værktøjer til at sige fra og ændre min situation fra uoverskuelig, allestedsnærværende og meget ubehagelig til noget, der ikke længere fylder hos mig.
Jeg er dybt taknemmelig for Mettes kompetente hjælp. Uden hende, var jeg ikke kommet videre på en god måde.”

“Jeg har aldrig oplevet nogen sanse en problemstilling og løse et projekt så hurtigt.”

“Mette fik mig til at se igennem fortiden på en måde, så jeg nu ser mine muligheder i fremtiden, og jeg er kommet i gang igen med at arbejde”.

“Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes, men med Mettes nærmest hypnotiske samtaler lykkedes det at holde op med at ryge. Var i virkeligheden ret skeptisk overfor det dér coaching”.

“Mette er utrolig god til at se problemstillinger fra mange vinkler, jeg slet ikke var klar over fandtes. Mit problem er slet ikke et problem mere. Det løste sig efter en god dialog med mettes måde at coache på”

Coaching i København eller Dragør

I mit Galleri ved Søerne i København har du mulighed for at komme forbi og hilse på mig og høre mere om en coaching session hos mig, hvis du gerne lige vil se, hvem jeg er. Når jeg har startet denne website og blog, er det fordi, jeg gerne vil hjælpe mennesker til at komme i kontakt med deres ressourcer til at klare en problemstilling på livets vej.

Fortrolige sessions

Coaching sessions og personlig udviklingssamtaler er fortrolige. En session kan nemlig hjælpe dig med at se fremad, i stedet for at se tilbage. Samtalerne er fortrolige, og holdes under private former.

Åbningstid for telefoncoaching i Danmark

Telefoncoaching kan foregå på telefon i hele Danmark eller ved mødested i København.

Første session tager 1 time på telefon. Anden session tager ca.30 minutter og er en opfølgningssession pr. telefon. Telefoncoaching kan være ligeså effektfuldt, som et personligt møde. Det forudsætter, at du sidder alene uden forstyrrelser.

www.coaching-kbh.dk

Personlig udvikling ved Nlp coach Mette Hansgaard
samtalerum i Galleri H
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København K.
Book din personlige samtaletid på sms tlf. 4268 0900

Vil du læse mere om, hvad NLP Personlig coach så læs mere her